AURA-SOMA


AEOS


PEGASUS


POMANDERS

De pomanders zijn gemaakt voor bescherming en herstel van de aura. Ze zijn specifiek werkzaam op en versterken het elektromagnetische veld dat zich dicht om ons fysieke lichaam bevindt. Onze Aura kan, zoals ons lichaam, op vele manieren worden beschadigd. Een pomander gebruiken in het energetisch veld, om ons lichaam, kan beschadigingen repareren. Geregeld gebruik van een pomander beschermt tegen schadelijke vibraties. Kirlian fotografie toont na  gebruik, de positieve resultaten.

De Pomanders bevatten de energieën van kleuren, kruiden en kristallen en een combinatie van 49 kruiden en essentiële oliën. Elke pomander bevat 7 verschillende kruiden via hun kleur verbonden met de 7 chakras. Elke pomander bevat dus 49 kruiden waarin de kleuren van de specifieke geselecteerde chakra dominant zijn.

Hoe kies je een  Pomander
Bij een  Aura-Soma consultatie zal de consulent je begeleiden bij de keuze van je pomander, op basis van de 4 equilibrium flesjes die je hebt gekozen. Je kunt zelf een  pomander kiezen door dezelfde kleur te nemen als de kleur van de bodemfractie van de eerste fles die je hebt gekozen. Soms hebt u keuze.

Gebruiksaanwijzing
Gebruik de Pomander wanneer u maar wilt, ook bij méditatie. Drie druppeltjes in uw linkerhandpalm, dan bedekken met uw rechterhand en uw handen lichtjes over elkaar wrijven. De handen naar boven openen en de energie aan de wereld aanbieden. De handen met soepele bewegingen, voor uw lichaam, over alle Chakras bewegen. De kleurenergie zal u volledig omringen. Een moment van rust voor de hart Chakra dan lager naar de Solar Plexus, de hara en de basis chakra tot aan Moeder Aarde. Ten laatste de handen in een kom vormen en 3 maal diep inademen. Geef jezelf dit moment

 

ORIGINAL WHITE POMANDER

"Brengt licht en duidelijkheid aan onze perceptie – bevat de regenboogkleuren. Beschermd en zuivert ons elektromagnetisch veld en is goed voor elke dag. Helpt personen die lijden aan allergieën, ontstaan door natuurlijke toxines of toxines van buitenaf. Stelpt bloedingen en reinigt kristallen.

26.73 €

 

ROSE POMANDER

"onvoorwaardelijke liefde voor zichzelf" – Harmoniseert groepsenergieën. Beschermd tegen agressiviteit. Helpt om tederheid en warmte te geven en te ontvangen. Brengt ontspanning op alle niveaus.

26.73 €

 

DIEP ROOD POMANDER

"Maakt verankering mogelijk"
Bescherming tegen aardstralen, geeft energie en verminderd stress. Is de efficiëntste beschermer. Aangeraden na meditatie. Harmoniseert de basischakra, verwarmt. Beschermd de ruimte van mensen die zich uitgezogen voelen.

26.73 €

 

ROOD POMANDER

"Verankerd projecten, biedt dagelijkse bescherming, geeft vitaliteit.” Helpt het gevoel van wrok tegen zichzelf of anderen te overkomen. Harmoniseert de sexuele energie.

26.73 €

 

KORAAL POMANDER

"Leren om anders lief te hebben "
De nieuwe Christusenergie. Genezing van niet teruggekregen liefde. Helpt om delen van onszelf lief te hebben die we het minst accepteren en helpt om verantwoordelijkheden met meer vreugde te accepteren. Leert ons onze angsten aanvaarden. Beschermd de ruimte van mensen die met misbruik te maken hebben.

26.73 €

 

ORANJE POMANDER

"Shock absorber  - regressie" - Voor alle shocksituaties, trauma’s of stress. Zich bevrijden van patronen van afhankelijkheid of inter afhankelijkheid.

26.73 €

 

GOUD POMANDER

'Laat de innerlijke wijsheid naar boven komen » – Brengt vreugde in de ruimte, zeker bij depressiviteit of patronen van afhankelijkheid. Stimuleert het assimilatieproces. 

29.39 €

 

GEEL POMANDER

''Het zonlicht “ - Werkt tegen nervositeit en negatieve gedachten. Stimuleert de intuïtieve kennis, assimileert. Ontgift. Herstelt en regenereert de plexus solaris. Ideaal om vreugde te brengen en goed tegen depressiviteit. Verminderd angsten. Brengt intellectuele duidelijkheid en zorgt voor een goed humeur. 

26.73 €

 

OLIJFGROEN POMANDER

'Zuivert en brengt frisheid in onze ruimte ». Helpt bij het loslaten van angsten en ontgoocheling, gelieerd aan gevoelens van jaloezie en  nijd. Aangeraden voor personen die op het punt staan beslissingen te nemen en voor een dilemma staan.

26.73 €

 

EMERALD GROEN POMANDER

’Eigen ruimte vinden” , naar de kern van de zaak gaan – Kalmeert en brengt de  hartchakra in evenwicht. Het emerald schept ruimte om onze eigen weg te vinden en ons te verlossen van oude ideeën.  Om agorafobie en claustrofobie te verlichten. Het schept een verbinding met de natuur en in het bijzonder met bomen. Geeft een gevoel van ruimte en het gevoel dat die ruimte beschermd en gerespecteerd wordt. Noodzakelijk voor therapeuten, om steeds rust te scheppen en te onderhouden in hun ruimte. 

26.73 €

 

TURQUOISE POMANDER

"Van hart tot hart communiceren “- Maakt echte communicatie gemakkelijker. Bevrijdt creativiteit, motiveert communicatie van het hart. Ondersteunt iedereen die creatief wil zijn: schrijvers, schilders, dansers en geeft de capaciteit verantwoordelijk te zijn voor onze emoties en onze daden. Aangeraden voor iedereen die op computer werkt en in de media.

26.73 €

 

SAFIERBLAUW POMANDER

'Communicatie die door ons gaat om onze pijn weg te nemen" - beschermer van communicatie. Voor diegenen die moeilijk communiceren. Om onze "bel" te beschermen. Om een permanente ruimte te scheppen die een gemakkelijkere overgang met zich meebrengt. 

26.73 €

 

KONINGSBLAUW POMANDER

"Innerlijke visie en rust “ – Brengt ons naar de werkelijkheid – voor diegenen die tegen windmolens vechten. Versterkt de perceptie van de zintuigen. Opent de verbeelding en de intuïtie. Helpt depressies overwinnen. Ondersteunt de relatie met anderen.

26.73 €

 

VIOLET POMANDER

''De zachtheid van de geest" – Verzacht en verzorgt, ideaal voor een meditatie. Opent onze perceptie, Helpt bij de bewustwording om ons te verbinden met onze missie, ons doel. Goed om alle situatie te kalmeren. Brengt evenwicht in de elektrische bewegingen van de twee kanten van de hersenen. Helpt het proces van transformatie.

26.73 €

 

DIEP MAGENTA POMANDER

''Zorg voor de verzorger » - Voor diegenen die al hun energie voor anderen gebruiken en die er nu zelf nood aan hebben. Geeft ons alle energie die we nodig hebben met zachtheid, die heilige liefde brengt in het aura veld. Het combineert de rode en violette energieën, geeft energie en brengt tevens tot rust.

26.73 €

 

POMANDER MAGENTA

Liefde brengen in het leven van elke dag kan ons helpen om een houding van liefde en zorg te ontwikkelen in al wat we doen als we verbinding maken met onze diepste kwaliteiten.

26.73 €

 

LICHT KORALE POMANDER

De licht korale pomander kan gebruikt worden wanneer we onz zeer kwetsbaar voelen in een omgeving, om onze capaciteit te ondersteunen om hiermee om te gaan.  Deze gevoeligheid kan spontaan uit het niets opkomen vanuit een ongekende bron.

26.73 €

 

NEWS

PARTNERS

Aura-Soma Belgïe • Verdeler voor Belgïe: SOOL bvba - Blakmeers, 61 - 1790 Affligem
Sitemap

Nieuwsbrief :