AURA-SOMA


AEOS


PEGASUS


QUINTESSENCE

Bij de geboorte van de quintessences, was Vicky Wall, de oprichtster van Aura Soma, verbaasd te bemerken dat de kleurenenergieën depersonaliseert waren en dat de namen, die zij ontving, in verband stonden met de namen, die door de eerste theosofen zoals Helena Blavatsky, Sennit en anderen aan de grote spirituele meesters gegeven werden. Ze sprak over deze reeks als “een directe telefoonverbinding met de hemel”.

De geboorte van de quintessences schiep nieuwe en andere energieën binnen Aura Soma, die aangeven dat we voldoende geëvolueerd zijn in onze spirituele ontwikkeling om persoonlijk met de Meester energieën te werken.

De krachtige, heilzame pastelkleurige quintessence lichtstralen, zijn er om je geest te verlichten. De quintessences bieden je de mogelijkheid je meer bewust te worden en duidelijkheid te verkrijgen over specifieke kwaliteiten  en thema’s die je in je leven en in jezelf tegen komt. Ze bieden de mogelijkheid met andere dimensies te communiceren. De quintessences zijn verschillend en uniek, elk met hun eigen kleurenergie. Je bemerkt en voelt hoe hun kleuren je harmonieus en zonder grenzen omgeven. Geef je astrale lichaam de mogelijkheid in contact te komen met deze subtiele lichtstralen.

De quintessences zijn er speciaal voor je wanneer je in je leven meer hulp nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer je met grote trauma's of crises worstelt, of wanneer je grote veranderingen in je leven meemaakt. Ze werken met elk aspect van je wezen, op de meest subtiele niveaus.

Alle quintessences zijn eveneens verkrijgbaar in sfeerparfums en wierrookstokjes.

Hoe kies je een Quintessence:
Bij een Aura-Soma consultatie zal de therapeut je gids zijn bij de keuze van de Quintessence. Anderzijds, een gemakkelijke manier is dezelfde kleur te kiezen als de kleur in de benedenfractie van de eerste Equilibriumfles van je keuze flesjes uit het Equilibrium gamma. We raden aan dat je je 

EL MORYA

Lichtblauw : " Dat Uw wil geschiede  door mij “ - Stimuleert het gevoel van vrede en één zijn met alles. Versterkt de goede wil en maakt het mogelijk het doel te volgen door met vertrouwen in het leven te staan. Geloven in de innerlijke bron en in contact blijven met zijn eigen autoriteit. 

26.73 €

 

KUTHUMI

Lichtgeel : "Maakt het contact met de elementen gemakkelijker » - Roept positieve energieën op voor de toekomst. Het intense geel praat over verlichting en zelfkennis. Accentueert sympathieke en empathische relaties op alle niveaus. Helpt ons onze plaats tussen hemel en aarde te vinden, schept communicatie tussen deze twee.

26.73 €

 

LADY NADA

Licht rose : "Onvoorwaardelijke liefde »  - een diepe liefde. Verbetert de relationele capaciteit. Vermindert het gevoel van agressie van buitenaf of van binnenuit. Zuivert negativiteit zodat we liefde voor onszelf terug kunnen vinden. Geblokkeerde communicatie wordt opnieuw mogelijk. Brengt het vrouwelijke en mannelijke  aspect in evenwicht. Helpt ons om gehoord te worden in de wereld. Verzacht onze expressie. 

26.73 €

 

HILARION

Lichtgroen: « Ruimte voor iets nieuws » - De weg, de waarheid, het licht. Helpt ons onze weg te blijven gaan door ons toegang te verschaffen tot onze waarheid en onze innerlijke wijsheid. Ze gidst ons in een nieuwe richting en een nieuwe ruimte om vooruit te komen. Verfrist en zuivert de ruimte. 

26.73 €

 

SERAPHIS BEY

Parelmoer wit : "Zuiverheid en nieuw begin » - Brengt een duidelijke visie en staat toe de dingen in een nieuw daglicht te zien. Brengt een diepe bewustwording in conflicten, pijn en lijden op elk niveau. Helpt bij het loslaten, het verleden los te laten en zuivert op alle niveaus. Om de ruimte diep te reinigen. 

26.73 €

 

THE CHRIST

Rood. : "Bewustwording en ontwaking » - Helpt onze focus te houden op onze inspanningen in de goede richting te leiden door onze voeten goed op de grond te zetten, geeft ons nieuwe energie en brengt bescherming op onze levensweg – of deze weg werelds nu nederig, dramatisch of sensationeel is. Deze Quintessence brengt een verbinding met een hogere bron. 

26.73 €

 

ST GERMAIN

Violet en Lila : "Genezing, meditatie, transformatie » - de meester genezer. Helpt negatieve gevoelens te transformeren en een positieve spirituele en bruikbare energie te instaleren. Helpt diegenen die voor anderen zorgen om zich los te maken en zo de energie de mogelijkheid te geven door de anderen heen te gaan. Bevrijdt ons van emotionele, onopgeloste problemen. 

26.73 €

 

ORION & ANGELICA

"De Quintessence van de reizigers »  - Orion trekt het gordijn van de nacht weg, Angelica opent de dag door alle onzuiverheden weg te werken en de negativiteit te zuiveren op een hoog niveau zoals de dauw elke morgen de aarde zuivert. Helpt bij het begin en het einde van elk project. Verminderd de effecten van jetlag. 

26.73 €

 

PALLAS ATHENA

"Creatieve expressie van liefde en schoonheid » - Helpt om aandacht te schenken aan de kleine dagelijkse dingen. Bewustwording aan schoonheid in alle dingen. Inspireert onze creativiteit, onze dromen en onze visie. Helpt om een dieper begrip te hebben van energieën als rijkdom, de reden van het bestaan. Ontbloot dat wat niet zichtbaar is zodat we er ons van kunnen bevrijden. 

26.73 €

 

LADY PORTIA

Goud : "Oordeel niet opdat gij niet veroordeelt wordt » - Liefde en compassie zonder oordeel. Zeker als u streng bent voor uzelf, autokritiek, als u teveel werkt of als u anderen gemakkelijk veroordeelt. Gratie hebben voor zichzelf is echte compassie. Brengt onderscheidingsvermogen. 

26.73 €

 

LAO TSU & KWAN YIN

Licht oranje : "Het verleden loslaten brengt compassie mee » - helpt trauma’s uit het verleden te integreren zonder de nood ze terug te herleven in het heden.  Helpt ons te bevrijden van oude gewoonten en negatieve gedachten en handelingen. 

26.73 €

 

SANAT KUMARA

Licht koraal : "Op aarde als in de hemel » Geneest op een diep niveau afhankelijkheidspatronen en niet teruggekregen liefde. Helpt ons te zien wat er achter het masker zit. In geval van misbruik in het verleden helpt deze Quintessence een nieuwe vrouwelijke of mannelijke identiteit te ontwikkelen.

26.73 €

 

MAHA CHOHAN

Licht Turkoois  : "Een grote leraar » -  maakt ons bewust van onze nood iets tot uitdrukking te brengen op het emotionele niveau. Ondersteunt het werken met kristallen. Schept een verbinding tussen de mentaal en de geest. Zeer goed voor artiesten, helpt inspiratie te krijgen. 

26.73 €

 

DJWAL KUHL

Emerald Groen : " De zoektocht naar de waarheid" – Brengt gevoel en verstand in harmonie, helpt het hart te volgen en gedachten in evenwicht te brengen. Voor zij die het nodig hebben hun visie te verankeren. Als u op zoek bent naar de waarheid, het weten of een nieuw begin.

26.73 €

 

HOLY GRAIL & SOLAR LOGOS

Licht Olijf «  De Graal is de kelk van licht » - Stimuleert de ontvankelijkheid en opening. Schept een brug tussen de solar plexus en het emerald van het hart. Brengt een transformatie in relatie tot de ontvankelijkheid en ontrafeling van de vrouwelijke intuïtieve creativiteit, die in ieder van ons aanwezig is.  Het zorgt ervoor dat we ons herinneren dat al wat we zoeken al in ons aanwezig is. 

26.73 €

 

NEWS

PARTNERS

Aura-Soma Belgïe • Verdeler voor Belgïe: SOOL bvba - Blakmeers, 61 - 1790 Affligem
Sitemap

Nieuwsbrief :